Hasierakoak
Gure sukaldeko sorkuntzak
Edamame Binchotan txingarretan errea eta gatz ezkatekin | 7 |
Spicy Edamame kombu gurina eta saltsa minarekin | 7,5 |
Foie Gyozak eta shiitakeekin (6 un) | 16 |
Txangurro Gyozak eta shiitakeekin (6 un) | 15 |
Txerri Gyozak, curry japoniarrarekin (6 un) | 14 |
Nasu Dengaku: Berenjena errea dengaku miso saltsarekin | 13 |
Miso zopa: tofu eta wakamearekin | 5,5 |
Karaage: oilasko frijitu marinatua yuzu eta jengibrearekin | 14 |
Asari no sake: Sakean salteaturiko txirlak jengibrearekin | 23 |
Ostrak (1 un) | |
Naturalean | 5,6 |
Ponzu | 5,8 |
Tenpura | 5,8 |
Binchotan eta Toro | 6,8 |
Tenpura | |
Ebi Ten (otarrainxka tenpuratuak) (6 un) | 18 |
Veggie Ten (barazki tenpuratuak) | 16 |
Moriawase Tenpura | 21 |
Izkiratzarra Ten (Izkiratzarra tenpuratuak) | 26 |
Kokotxak | 18 |
Nigiri
Arroz-bolatxoa, honekin estalia:
Izokina | 4,4 |
Bieira | 4,6 |
Hegaluzea | 4,9 |
Hegaluze-tartarea | 5,1 |
Toro (atun-mendrezka) | 5,9 |
Izkiratzarra | 13 |
Ganba gorria* | 13 |
Wagyu | 13 |
Unagi (aingira japoniarra) | 5,8 |
Galeper-arrautza trufatua | 4,5 |
Parrillero | 4,8 |
Idiazabal | 5,2 |
Itsas Trikua | 11 |
Nigiri dastaketa
5 pieza | 10 pieza | |
Berezia: Nigiri tradizionalen hautaketa | 23 | 45 |
Moriawase: Autore nigiri hautaketa | 32 | 62 |
Sashimi
Arrain gordinaren piezak
4 | 6 | 12 | |
Izokina | 11 | 15 | 28 |
Hegaluzea | 13 | 18 | 32 |
Toro (atun-mendrezka) | 15 | 21 | 36 |
Eguneko arraina | 8 | 11 | 21 |
Bieira | 9 | 13 | 25 |
Atun-dastaketa*
9 pieza (akami, chu toro, toro) | 29 |
Sashimi Moriawase
Askotariko arrain eta itsaski piezak
12 pieza | 34 |
16 pieza | 39 |
24 pieza | 56 |
Usuzukuri*
Cortes finos de pescado
Shiromi Ponzu: Eguneko arrain zuriaren ebakiak ponzu saltsarekin | 23 |
Toro Tomate: Hegalabur-mendrezka, tomate birrindua, arbekina olio, wasabi eta sojarekin | 25 |
Tartar
soja-saltsa, wasabi-hosto, jengibre eta aguakatearekin marinatua
Izokina | 19 |
Hegaluzea | 21 |
Baserriko arrautza eta patatekin | +2 |
Temaki
Nori eta arroz konoa osagai hauekin:
Izokina eta ahuakatea | 9 |
Hegaluzea eta ahuakatea | 11 |
Hegaluze pikantea | 12 |
Toro | 13 |
Unagi | 11 |
Toro / Unagi | 14 |
Ebi furai / izokin pikantea | 11 |
Kai Sushiko klasikoak
Betiko makiak
½ | Osoa | |
Kai Maki: Otarrainxka birrineztatua, izokina eta krema-gazta ahuakatean bilduta | 10 | 18 |
Igeldo Maki: Hegaluze pikantezko tartarea eta tipulina aguakatean bilduta | 10 | 18 |
Ketua Maki: Izokin ketua, krema-gazta eta tipulina, izokinean bildua | 10 | 18 |
Hokkaido Maki: Furai otarrainxka, hegaluzea eta ahuakatea izokinean bilduta | 10 | 18 |
Sake Maki: Otarrainxka, krema-gazta eta ahuakatea izokinean bilduta | 10 | 18 |
Idiazabal Maki: Otarrainxka birrineztatua eta ahuakatea beiretan bilduta Idiazabal gazta urtuarekin | 11 | 21 |
Parrillero Maki: Otarrainxka birrineztatua eta ahuakatea izokinean bilduta parrilla eta tximitxurri saltsarekin | 11 | 21 |
Spyder Maki: Karramarro frijitua, karami saltsa, ahuakate, izokin eta tipulinarekin, norian bildua | 11 | 21 |
Toro Maki: Unagi eta ahuakatea, aburi atun-mendrezkan bildua sancho piperbeltzarekin. | 11 | 21 |
Batayaki Maki: Pepinoa eta ahuakatea furikakean bildua otarrainxka eta Batayaki edamearekin | 9 | 17 |
Yuta Maki: Izkiratzarra tenpuran, hegalabur, tobiko eta shisho hostoa, nori algan bildua | 12 | 23 |
Otzadarra Maki: | 13 | 24 |
Plater nagusiak
Teriyaki oilaskoa txingarretan erreta, bere azal eta perretxikoekin | 19 |
Tira errea tenperatura baxuan teriyakiarekin, arbi-apio kremarekin, pok choi binchotan eta txirivia kurruskariarekin | 19 |
Tonkotsu Ramen: Ramen salda lodia chashu, menma, ajitama, kikurage eta tipulinarekin | 21 |
Shoyu Ramen: Sojaz egindako ramen salda arina, ajitama, chashu, naruto maki eta tipulinarekin | 20 |
Osagarriak | |
Gohan (arroz zuria) | 6 |
Binchotan barazkiak Goma Darerekin (barazkiak parrillan sesamo-saltsarekin) | 8 |
Udon (arroz-fideo lodiak) | 8 |
Chahan (arroz salteatua barazkiekin) | 8 |
Postreak
Gure etxeko gozo aukeraketa
Miso Micuit Txokolatezko mikuita toffee miso fondante erdigunearekin – limoizko sorbetea | 9,5 |
Tarta de Queso | 9,5 |
Pavlova de Yuzu | 8,5 |
Mochis | 4,5 |
